Titleist fairwaykølle

Titleist Fairwaykølle- Titleist producerer højteknologiske fairwaykøller med nyeste teknologier og i et smart klassisk design. Den nye 2022/23 Titleist TSR fairwaykølle er en af de mest avancerede og langtslående modeller på markedet. Den fås i 3 forskellige udgaver. Titleist TSR2, Titleist TSR3 og Titleist TSR4.

Den nye TSR serie fairwaykøller er en ny avanceret videreudvikling af Titleist’s succesfulde TS og TSi modeller.
En ny multi-plateau VFT slagflade øger hastigheden over hele slagfladen, så du også får god længde på slag ramt udenfor køllehovedets centrum.
Med en meget lav placering af tyngdepunktet og samtidig lidt fremme i køllehovedet opnås ekstra højde uden tab af hastighed.
Titleist’s berømmede Sure-Fit system giver dig mulighed for at justere loft og køllehovedets vinkel, så det passer til dit spil og til de spilleforhold, der er.

Vi fører alle de nye Titleist TSR Fairwaykøller i vores sortiment. Søger du noget, der ikke fremgår af sitet, kan du kontakte os. Så vil vi gøre alt for at skaffe det til dig.

Titleist Fairwaykølle – Titleist producerer højteknologiske fairwaykøller med nyeste teknologier og i et smart klassisk design. Vi fører alle de nye Titleist fairwaykøller i vores sortiment – søger du noget, der ikke fremgår af sitet, kan du kontakte os. Så vil vi gøre alt for at skaffe det til dig.

Køber du samlet for over kr. 750,- er fragten gratis!

Kurv 0