Golfudstyr

OBS! 
Grundet Corona situationen og den nyligt opståede Brexit situation kan der midlertidigt være forlænget leveringstid på nogle produkter. Kunder med ordrer der påvirkes af længere leveringstid får direkte information.

 

Handelsbetingelser/ Vilkår

Sikker Handel

Vi er e-mærket Certificeret – se her, og vi anvender kun de mest sikre betalingsløsninger.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse.

Golfit.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA Kort, American Express, Maestro, MasterCard og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Din sikkerhed betyder meget for os. Vi bruger effektive og veldokumenterede krypteringsmetoder for at sikre, at dit køb er sikkert og uden problemer. Det betyder, at hverken de personlige oplysninger eller kreditkort oplysninger, du indtaster, kan tilgås eller aflæses af uvedkommende, når du foretager dit køb.

Golfit.dk bruger SSL, Fraud Fighter og 3D Secure til beskyttelse af dine oplysninger.

SSL: Står for Secure Sockets Layer og er en industristandard for sikker kommunikation på nettet. Denne sikkerhedsprotokol krypterer (koder) data mellem kunden og webstedet/banken.

3D Secure: Er en fælles sikkerhedsstandard for betaling over internettet med Visa ( Verified by Visa ) og Mastercard ( Secure Code). Det er den foretrukne sikkerhedsløsning, som bruges til at identificere kortindehavere, når de gennemfører køb på nettet.

Du betaler med dit kort på sædvanlig måde. På et tidspunkt bliver du bedt om at indtaste en sikkerhedskode fra din bank eller en adgangskode (BankId), som du modtager på din mobiltelefon. Denne kommunikation foregår mellem dig og din bank og Golfit.dk kan ikke se den adgangskode eller kode, du indtaster, og dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der sikrer dig som kortindehaver.

 

Levering

Golfit.dk sørger for levering med GLS til den GLS Pakkeshop, der er nærmest den leveringsadresse, du oplyser. Varen er typisk i pakkeshoppen dagen efter, den er afsendt fra os, og du modtager besked, når varen afsendes.
Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den forventede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Golfit.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS’s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Golfit.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Er dine bestilte varer på lager vil den bliver afsendt indenfor 3 arbejdsdage. Ved varer på fjernlager afsendes de indenfor 3 -7 arbejdsddage. Vi vil selvfølgelig forsøge at ekspedere din ordre hurtigst muligt.

Vores fragtgrænser og fragtgebyrer gælder ikke for fragt til Færøerne, Grønland og udlandet.
Vi sender gerne dertil, hvis du som modtager betaler differencen imellem fragten til Danmark og til den leveringsadresse, du ønsker. Kontakt os om dette.

OBS!
Coronasituationen kan påvirke vores lagerstatus og  vores ekspeditionstider. Læs mere under Fragt & Levering her.

Levering – selvafhentning

Du har også mulighed for at afhente dine varer på Golf i Lunden, Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, Charlottenlund. Hvis dit køb er under kr. 699,- sparer du forsendelsesomkostninger.
Selvafhentning kan ske på det tidspunkt, der aftales, når vi meddeler dig, at din vare er klar til udlevering.

 

Fortrydelsesret

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb helt eller delvist (hvis det kun er nogle varer, du fortryder). Meddelelsen skal gives ved mail, telefon eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov.
Som eksempler på personligt tilpassede varer nævnes:
Jern/køller med særligt grip, eller længde og flex der ikke er regular.
Bolde med navn og varer, der særligt er bestilt hjem efter kundens ønske.

Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at ved bestilling af disse varer bortfalder fortrydelsesretten. Alle specialfremstillede/individuelt tilpassede varer omfattes således heraf.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at vil fortryde dit køb, skal du returnere varen indenfor 14 dage. Hvis varen returneres i samme stand og i original emballage og mængde som du modtog den i, har du ret til refusion for hele købsprisen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen, porto og evt. ekspedition til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Hvis varen returneres i dårligere stand, brugt og/eller uden at være i original emballage, vil den være værdiforringet, og du vil kun kun få refusion for et beløb svarende til varens nye salgsværdi (efter værdiforringelsen).

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig, at ved bestilling er disse varer bortfalder fortrydelsesretten. Alle specialfremstillede/individuelt tilpassede varer omfattes således heraf.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hent din fortrydelserformular her

 

Sådan kan varen miste sin værdi

Når du modtager en vare, må du gerne åbne emballagen og prøve varen på samme måde, som i en fysisk butik. Dvs. at du ikke må tage en kølle ud og slå med den. Men hvis emballagen er brudt, og du måske endda har taget varen i brug, kan det betyde, at du ikke længere kan få det fulde beløb retur. Varen skal derfor fremstå som ny, hvis du skal have det fulde beløb retur.

Hvis varen er taget i brug kan du stadig fortryde købet, men det vil i første omgang være op til butikken at vurdere, hvor meget af prisen du kan få betalt tilbage, fx hvis emballagen er ødelagt eller smidt ud, og det udgør en værdi for produktet. Det er derfor en god idé at passe godt på varen og emballagen, mens du beslutter dig for, om du vil fortryde købet eller ej.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi refunderer uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Tilbagebetaling sker normalt via bankoverførsel.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du kan bestille en returseddel på email, som vi sender til dig og som udfyldes og vedlægges den eller de varer du sender retur.

 

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at de er konstateret eller burde være konstateret (som udgangspunkt inden for 2 måneder), til Golfit.dk.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Er reklamationen berettiget vil vi efter omstændighederne refundere dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse af hensyn til evt. refusion af fragtomkostninger.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Golfit Europe

Skovholmvej 11

2920 Charlottenlund

Tlf. nr.: 88 62 63 82

Email:info@golfit.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan ikke ske ved at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Vi modtager heller ikke pakker sendt uden omdeling.

Refusion

I tilfælde af returnering af varer eller afbestilling af forudbetalte varer før afsendelse, sker der fuld refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Golfit.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Personlige oplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Registrering og opbevaring af oplysninger sker i fuld overensstemmelse med lovgingen. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Golfit.dk.

Du kan læse mere om vores håndtering af persondata under punktet “Om Persondata” på vores hjemmeside. Klik her

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos Golfit.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Golfit.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Golfit.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og afmeldes som man ønsker.

Du har ret til indsigt i de oplysninger, der er registreret.
Personoplysningerne registreres hos Golfit Europe ApS.
Den dataansvarlige på www.golfit.dk er Golfit Europe ApS.

Priser

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden for den pågældende vare. Priserne er kun gældende inden for Danmark.

Levering er omkostningsfrit ved køb på min. kr. 699,- på adresser i Danmark ekskl. Grønland og Færøerne.

Ved køb under kr. 699,- koster levering 75,00 kr.

Prisfejl:
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.
Vi vil i så fald rette henvendelse til dig og oplyse om fejlen og den korrekte pris, og så kan du tage stilling til, om du vil købe produktet til den korrekte pris.

Bestilling – Køb.

Find den ønskede vare.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os og vi vil forsøge at skaffe den.

Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet “Læg i kurv”.

Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. ‘Opdater kurv’, hvis du vil se prisen efter ændringerne.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder “Gå til kassen”.

På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Klik “Forsæt”.

Bekræft ordre – opsamling af bestilling og en data du har indtastet.

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på “Afslut køb”. Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger.

Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Golfit.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Cookie Politik

Vi anvender cookies først og fremmest for at give den bedst mulige brugeroplevelse. F.eks. hjælper det med præudfyldning af adresse mv., når du bestiller igen hos os.

Vi anvender også cookies i markedsføringsøjemed ligesom stort set alle gør i dag, og vi overholder naturligvis de danske og europæiske love og regler på dette område. Du behøver således ikke frygte misbrug.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores Kundeservice på info@golfit.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning på din klage, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr