Golfudstyr

Golfudstyr til lave priser i Danmark

Det er vores ambition og vores forretningsmodel!   

Om os

Golfit.dk er dansk og ejes og drives af personer med mange års erfaring indenfor golfspillet – også fra spil på Europatouren og fra personlig træning/instruktion. Vi har i over 5 år serviceret danske golfspillere, og vi glæder os over, der kommer flere og flere til.
Vi bruger vores erfaring og viden til at have de bedste produkter til laveste pris i Danmark, og til at rådgive vores kunder til at få det rigtige.

Golfit.dk er ensbetydende med:

  • Golfudstyr til laveste pris
  • Sikker betaling for kunderne – og betaling trækkes ikke før varerne afsendes.
  • God rådgivning om produkterne, så du får det rigtige til netop dit golfspil
  • God service

Vores forretningsgrundlag bygger på altid at have de laveste priser i Danmark på golfudstyr, og vi giver dig garanti for laveste pris (læs om vores Prisgaranti her).

På vores webshop finder du et stort udvalg af alle de kendte mærker, både de helt nye modeller til laveste priser og et bredt udvalg af de velkendte modeller til endnu lavere priser.

Vi har også mange varer, der normalt kun er tilgængelige i udlandet, idet flere kendte mærker har begrænset sortiment på det danske marked, og vi også benytter os af internationale leverandører for at sikre de bedst mulige priser og størst muligt udvalg.

Søger du noget, der ikke umiddelbart fremgår af hjemmesiden, skal du bare kontakte os, så gør vi alt for at fremskaffe det til den laveste pris.

Din sikkerhed betyder meget for os. Derfor bruger vi effektive og veldokumenterede krypteringsmetoder for at sikre, at dit køb er sikkert. Det betyder, at hverken de personlige oplysninger eller kreditkort oplysninger, du indtaster, kan tilgås eller aflæses af uvedkommende – læs mere under “Sikker Handel”  nedenfor.

 

Sikker Handel

Vi er e-mærket Certificeret – se her , og vi anvender kun de mest sikre betalingsløsninger.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse.

Golfit.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA Kort, American Express, Maestro, MasterCard og Mobilepay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Din sikkerhed betyder meget for os. Vi bruger effektive og veldokumenterede krypteringsmetoder for at sikre, at dit køb er sikkert og uden problemer. Det betyder, at hverken de personlige oplysninger eller kreditkort oplysninger, du indtaster, kan tilgås eller aflæses af uvedkommende, når du foretager dit køb.

Golfit.dk bruger SSL, Fraude Fighter og 3D Secure til beskyttelse af dine oplysninger og for at gøre vores site et sikkert sted at handle. Dette er de mest avancerede sikkerhedssoftware løsninger i øjeblikket tilgængelig for online-transaktioner.

SSL: Står for Secure Sockets Layer og er en industristandard for sikker kommunikation på nettet. Denne sikkerhedsprotokol krypterer (koder) data mellem kunden og webstedet/banken.

3D Secure: Er en fælles sikkerhedsstandard for betaling over internettet med Visa ( Verified by Visa ) og Mastercard ( Secure Code). Det er den foretrukne sikkerhedsløsning som bruges til at identificere kortindehavere, når de gennemfører køb på nettet.

Du betaler med dit kort på sædvanlig måde. På et tidspunkt bliver du bedt om at indtaste en sikkerhedskode fra din bank eller en adgangskode (BankId). Denne kommunikation foregår mellem dig og din bank og Golfit.dk kan ikke se den adgangskode eller kode, du indtaster.

Information om reklamationsret, fortrydelsesret, levering etc. se under forretningsbetingelser her

 

Kontakt og kundeservice

Kundeservice er åben på telefon 88 62 63 82.
Mandag – fredag fra kl. 10:00 – 15:00

Via vores mailservice kan du også få råd om udstyr mv. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 1 arbejdsdag –  mail: info@golfit.dk

Læs alt om vores Kundeservice her

Vor Administration- og firmaadresse:

Golfit Europe Aps., Skovholmvej 11, 2920 Charlottenlund – CVR- nummer: 3656277

Fragt, levering og udlevering

Hos os kan du vælge at få varen sendt direkte til dig. Det er gratis ved alle køb på kr. 699,- og derover. Ved køb under kr. 699,- tillægges der et fragtgebyr, som dækker vores omkostninger til fragt med GLS. Du kan læse mere om fragtgebyr og leveringstider mv. her.

Du kan også vælge selv at afhente dine købte varer på vores udleveringsted hos Golf i Lunden på Charlottenlund travbane ( april- oktober).            Udlevering finder sted efter aftale.

Har du valgt selvafhentning/udlevering ved dit køb, vil du modtage besked om, fra hvilken dag, du kan afhente dit udstyr.

OBS!
Corona situationen i 2021 kan påvirke lagerstatus og leveringstider. Læs mere under Fragt & Levering.

 

Club Golfit Fordelsklub

Hvis du ønsker endnu bedre tilbud på golfudstyr, eksklusive tilbud på træning og golfrejser mv., er du velkommen i vores fordelsklub, Club Golfit. Medlemskab er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid framelde dig igen, hvis du ikke ønsker at få nyhedsbreve og tilbud fra Club Golfit.

Medlemskab af Club Golfit er ikke en forudsætning for at benytte webshoppen. Det er et ekstratilbud med yderligere fordele udover at kunne købe til Danmarks laveste priser. Læs om Fordelsklubben her.